Maatregelen Covid-19 (Corona)

Het Corona virus heeft invloed op onze dagelijkse werkzaamheden. Dat houdt in dat ook wij maatregelen hebben moeten nemen om de veiligheid en gezondheid van onze klanten en onze werknemers te borgen. Hierbij baseren wij ons op de richtlijnen vanuit het RIVM maar kijken we verder dan beperking van verspreiding van het corona virus. Juist in deze tijd is het goed om te bezien wat voor invloed maatregelen hebben op de veiligheid in uw organisatie. Bekijk hier onze maatregelen

mijnQRlogboek.nl

Real-time inzage in status controle en onderhoud door middel van een QR-code en een door BrandPreventie Groep ontwikkeld programma.

Digitale servicebon en looplijst
Onderhoudshistorie per eenheid
Inzage toekomstige werkzaamheden
Eigen inlog op mijnQRlogboek.nl
Kijk op www.mijnQRlogboek.nl of neem contact met ons op voor meer informatie.

Veilig gebruik blusdeken

Uit nader onderzoek van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) is gebleken dat blusdekens niet geschikt zijn om de huidige type frituurbranden te kunnen doven. Daarom wordt geadviseerd frituurbranden bij voorkeur met een vetblusser doven. Frituurbranden kunnen ontstaan bij het bakken van oliebollen, friet, kroketten, loempia’s, etc. Blus in ieder geval nooit met water, dat verergert de situatie. En gebruik ook geen blusdeken voor een frituurbrand.

Blusdekens zijn prima bruikbaar voor andere kleine beginnende branden en voor het doven van een in brand geraakte persoon.

Gebruik een vetblusser bij vlam in de frituurpan!

  • Gebruik een vetblusser volgens de instructies die op de blusser staan
  • Blijf bij het blussen op voldoende afstand (enkele meters) van de brandende pan
  • Zet de warmtebron uit
  • Doe de afzuigkap uit
  • Laat de pan staan totdat deze is afgekoeld (ten minste een uur)

Wat zeker niet te doen!

  • Blus brandende olie of vet nooit met water
  • Pak geen brandende pan vast.
  • Verplaats nooit een brandende pan. Het morsen van hete vloeistoffen geeft een groot risico op brandwonden en een groter wordende brand.

Is de brand groter dan het formaat van een voetbal, neem dan geen risico, zoek een veilig heenkomen voor u en andere aanwezigen en alarmeer de brandweer!